ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kom på lanseringen!

/

Sist vi sågs har jag hunnit bli intervjuad av Nuda Paper tillsammans med fotografen Arvida Byström. Vi är väldigt olika som personer men har mycket som är lika ändå så det blev en spännande intervju. Allt kommer ut i Nuda Paper i november. Intervjun handlade om jaget.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi tillsammans med journalisten.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag har hunnit träna två gånger och så har jag träffat bästa Andra på en lunch som också släpper bok fast om börsen.

46113174-C592-45A0-98FB-B95BC5DB9874

Jag snubblade över en fin bild på mig och halva Paul från James Bond-eventet.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag bestämde mig för att vara social och träffa min pr-ansvarig Filip Jarl med hans fru och deras två kompisar på Le Hibou. Jag är så dålig på att träffa nya människor och umgås på riktigt. Men igår fick jag feeling och det var ett bra beslut för det var väldigt trevligt.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Baren Le Hibou ligger höst upp i huset och tillhör Bank Hotel, det är verkligen en trevlig bar. Stort tips om ni är i Stockholm!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter AW:n gick Paul och jag till Berns hotel för att äta middag på deras asiatiska restaurang. Alltid lika gott.

Förresten, det finns 100 platser till mitt bokevent som är den 9 november. Boken kommer ut dagen efter i butik så alla har tillgång till den ett dygn innan. För att komma på eventet klickar du här! Det är först till kvarn som gäller och ni får informationen innan alla på instagram. Bloggen går alltid först :- ) Kram!

Obs: Platserna är nu fulla 

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00