ANNONS
Integritet på Tailsweep

Supermiddag

/

Idag vaknade jag upp gladare än igår, thank god! Jag skulle på en intervju imorse så Camilla kom hit och gjorde mig fin:

Copyright 2021. All rights reserved.

Intervjun gjordes ute på Djurgården

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi var klara på en timma och det gick väldigt bra! Allt kommer ut i november precis som all min press som jag gör nu.

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter det mötte jag upp Sheila och hennes kollega Magnus. Sheila fyller år idag! Vi firade med en lunch tillsammans.

Copyright 2021. All rights reserved.

Därefter så sprang jag på Paul på det kontorshotell vi båda sitter på. Jag skulle ha ett möte med sömmerskan som ska sy upp klänningar och skräddade vardagsplagg till mig. Allt kändes så himla bra! Vi gjorde en plan för min första klänning som blir ett test.

Copyright 2021. All rights reserved.

Vid halv sex åkte jag hem till Stina för en middag. Stina är magisk på att laga mat och på att baka. Ikväll blev det råbiff med karamelliserad gåslever, en ostkräm, ugnsbakade parmachips och en massa mer gott. Det var helt otroligt. Till efterrätt bjöds det på…

Copyright 2021. All rights reserved.

En brownie, kolafyllning och så en chokladkräm.

Alltså. Jag behöver inte ens beskriva det för er. Det är lyxigt att ha en vän som kan tillaga allt det här. Vi satt kvar länge och pratade och skrattade, vid tio tog jag en taxi hem. Nu väntar jag in Paul, jag ska läsa under tiden. Han har också varit iväg på en middag med sina vänner.

Imorgon väntar en rolig dag, det är nämligen James Bond premiären! Det är två olika visningar som går imorgon, en större på Rigoletto och en egen som Omega har. Eftersom jag jobbar med Omega ska jag gå på deras. Jag har verkligen sett fram emot att se No time to die. 

Vi hörs imorgon! Kram.

45

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00