ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lördagen

/

Jag läste alla kommentarer om att barnen inte får väcka mig innan nio. Det kanske låter hårdare än vad det är, barnen kliver själva upp vid åtta. Går ner och brer en smörgås, sätter på tv:n och kommer upp och hämtar mig vid nio. Det är inte mer komplicerat än så. Dessutom är dom ju två också så de håller varandra sällskap. Jag har haft två barn i sängen i sju år så jag tycker att det är härligt att ha en barnfri säng och kunna gå upp senare nu för tiden. Äntligen!

Hur som helst igår så var jag och tränade:

Tungt och roligt pass! Sedan kom jag hem, duschade och gjorde ordning mig.

Det var lunchdags så barnen och jag åkte till Lidingö Centrum för att äta sushi, Paul stannade hemma för att simma. Vi köpte också med oss en ny helgbukett hem.

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi hade ätit upp lunchen så gjorde vi några ärenden men sedan tog vi även en fikapaus innan vi åkte hem.

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag tar en chokladboll, Sally princesstårta och Gillis en brownie. När vi kom hem så städade vi upp hemma innan vi fick gäster som stannade sent. Väldigt trevlig kväll! Imorse vaknade jag dock sju, till och med innan barnen så jag har läst. Nu är jag dock uttråkad och  väntar på att alla ska vakna, jag vill nämligen åka båt idag! Det är så himla fint väder och det blir nog sista turen för i år. Vi har ändå hunnit med många båtturer, det blev en fin sommar.

Kram!

25

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00