ANNONS

Äntligen fredag!

/

Idag är det fredag! Helg väntar! Det bästa med helgen är att få sova ut. Barnen får inte väcka oss förens nio på morgonen. Det är så skönt att slippa ställa klockan på 06.30 och lämna barnen. Dessutom brukar våra helger vara rätt obokade, vi alla har ett stort behov av att få vara spontana. Det gör att alla playdates blir rätt komplicerade för oss. Ofta får vi frågan om inte barnen kan leka klockan 14.00 en lördag. Det låter ju såklart jättetrevligt att ta en kaffe där och barnen kan busa. Men så vaknar vi lördag morgon och barnen ville hellre leka med varandra. Det är svårt att planera sånt tycker jag.

Hur som helst, idag träffade jag Micael Bindefeldt på lunch på Hillenberg. Bindefeldt AB sköter min PR för min bok så det kändes roligt att ses och prata om det (och mycket mer såklart). Han har haft en så lång karriär och det var väldigt inspirerande att lyssna på.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter lunchen så kilade jag iväg och tränade och sedan hämtade jag barnen.

Nu har vi ätit … Gissa vad! Och nu väntar fredagsmys. Barnen brukar hinna se två filmer. Sally får välja den första och Gillis får ta den andra. Sally brukar alltid hinna somna i soffan och då kan Gillis passa på att välja en mer ”vuxen film” som han hellre ser på. Det är sällan att vi hinner se klart den, oftast har hela familjen somnat vid tio. Vi får se om det blir likadant ikväll.

Ha en trevlig helg, vi hörs imorgon!

51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00