ANNONS
Integritet på Tailsweep

En idé

/

Ni vet ju att jag höll på med ett nytt bolag, jag kom på idéen innan sommaren. Jag skulle nämligen starta ett eget underklädesmärke. Herregud så kul det kändes. Men, efter mycket om och men med fabriken, volymer etc så gick inte budgeten ihop. Det är för hög risk att skapa storlekar A-H och 65-90 i midjemått i flera färger. Jag ville ha ett märke som fungerade för alla men ekonomiskt är det en för stor risk. Hade jag kunnat producera få av alla hade det gått men jag hittar inga fabriker som gör det. Idéen får helt enkelt vila tills/om jag tar upp den igen.

En annan idé jag har gått och klurat på är ett eget klädmärke. Inget stort märke utan snarare tvärt om. Jag tillsammans med en sömmerska tar fram klänningar till mig, och för dom som vill så kan man lägga en beställning på en likadan. Jag tänker att man kanske släpper 20 klänningar per model. Det blir inga Löwengrips-siffror men det skulle kännas otroligt roligt och gå i linje med mig.

Såhär tänker jag mig:

Tim Graham/Getty Images

Ni ser ju stilen. Det här klassiska, tidlösa. Jag har tusen bilder till att inspireras från. Jag har faktiskt redan bokat tid med en sömmerska nästa vecka. Vi ska försöka slå våra kloka huvuden ihop och se om detta är möjligt. Vi får se om det går eller inte men oavsett tycker jag om att kasta mig ut och testa. Jag menar, jag har inget att förlora :- )

Vad tror ni?

88

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00