ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lugnet före stormen

/

Det är så typiskt när man ska ta fram telefonen och så blir bilden såhär:

Snyggt!

Hur som helst, jag har haft en bra dag. Väldigt lugn och mysig. Jag var på ansiktsbehandling:

Copyright 2021. All rights reserved.

Och gjorde en Madonna-behandling. Det innebär att man trycker in fukt med hjälp av syre. Huden blir liksom plumpad och ser fräsch ut.

Sedan lägger sig sminket väldigt fint på, perfekt ”röda mattan” behandling. Inte för att jag skulle gå på röda mattan ikväll, men kul att testa. Jag ska faktiskt gå på röda mattan nästa vecka. Det är James Bond som har premiär, jag ska gå på Omegas visning eftersom jag jobbar med dom. Jag ser verkligen fram emot den kvällen! Jag tänkte bära en klänning jag burit tidigare, fast det var länge sedan.

Ni får se på onsdag!

Jag åt lunch med Lovisa idag. Paul och jag seglade med henne och Björn i Grekland. Vi gick till Butiken bredvid Diplomat. Det är alltid lika trevligt där. Det är kul att hon och jag har blivit så bra vänner eftersom våra killar är bästa kompisar. Träningspasset gick jättebra, jag känner mig stark och jag får bättre flås varje vecka. Härligt! När jag kom hem med barnen lagade vi mat och pratade om rymden. Gillis har det som tema i skolan just nu och det ämnet är jag betydligt mer hemma i än kriget i Syrien som Sally frågade mig om.

Jag berättade om Kopernikus och hans världsbild (att jorden snurrar runt solen och inte tvärt om) fast det hade han redan koll på .. 🙂

Efter maten så har jag svarat på mail. Det är ett så högt presstryck på min bok som kommer den 10 november. Det är väldigt roligt. Nästa vecka börjar ruschen som håller i sig till november. Det är verkligen lugnet före stormen just nu så jag passar på att njuta av tränings/spa och kompisdagar. Ni kommer förstå när boken släpps.

Vi hörs imorgon! Kram.

18

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00