ANNONS

Nya plagg!

/

Idag var jag förbi Twist & Tango och uppdaterade min höst-garderob. Dom har så fina plagg! Ett måste att spana in.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det blev denna stickade tröja (den är inte midjekort men höll upp) och denna fina kjol med bälte i midjan. En i brun i samma modell fick också följa med hem. Kjolar som dessa fungerar till allt! Med en stickad tröja, en skjorta etc. Jag känner mig alltid snygg i dom.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan hittade jag en massa fina stickade tröjor. Denna modell och färg tyckte jag var väldigt fin. Jeansen är dock från ett annat märke, Citizens of Humanity (favoriterna). Det blev också ett par stövlar och ett mjukissett, jag får visa er senare. När jag var klar gick jag och tvättade & fönade mitt hår. Jag brukar unna mig det.

F464B208-0A5A-4663-97B6-32BBBB0CE84F

Jag fönar håret 2-3 gånger i veckan, då håller det sig så fint. När jag var klar kilade jag iväg på en lunch med några vänner och bekanta, vi åt på Glashuset som ligger på Strandvägen.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Såhär såg jag ut idag, kavaj från Balmain. Vid halv tre väntade träning. Idag var det överkropp och kondition. Jag vet inte vad jag har för superhår men frisyren håller ändå trots att jag springer. Jag sätter håret i en låg tofs och sedan borstar jag ut det bara. Jag hämtade barnen vid fyra och när vi kom hem så lagade vi mat tillsammans. Det är verkligen en kul aktivitet ihop. Nu kommer en tjej som ska göra mina fransar och sedan väntar manikyr. Att ha alla skönhetsbehandlingar hemma är skönt!

Vi hörs imorgon!

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00