ANNONS

Tjejkväll

/

Sally och jag har haft en tjejeftermiddag. Gillis är med Odd och tittar på en fotbollsmatch och Paul var iväg på jobb. Sally fick önska middag och då blev det pannkakor! Däremot ville hon ha chokladgrädde så vi köpte sprutgrädde och blandade med kakao.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag måste googla när jag ska göra pannkakor, jag lär mig aldrig receptet och måtten trots att jag gör samma varje gång. Dubbel sats. Det tog en timma men hon var tålmodig och hjälpte mig med allt. Vi satte på musik och dansade mellan stekningarna. (Det resulterade i ett några brände sig men äsch, det fanns ändå så många).

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi åt länge och pratade om hennes klasskompisar. Vem som leker med vem, vem som är kär i vem. Alltid lika gulligt att lyssna på. När vi var klara så kom Paul så vi satt kvar med honom när han åt. Vi båda har varit trötta idag för vi körde från Idre åtta imorse. Vi hade verkligen en bra helg där, vi hann med det vi skulle göra. Men tyvärr kan jag inte berätta vad det är. Men vi ska tillbaka i november!

När jag tog bort disken så satte sig Sally för att kika på  lilla Aktuellt och nu hade hon sett ett avsnitt om kriget i Syrien. När hon bad mig att berätta mer så visste jag inte vad jag skulle säga. Hur kan jag vara så dåligt påläst mer än det hon redan visste. Hemläxa till mig! Nu ska vi göra popcorn och se på en film, eller det får bli halva.

Kram!

45

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00