ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vandring i Idre

/

Vi började morgonen med en frukost på Pernilla Wibergs hotell. Jag åt filmjölk, flingor och ägg med kaviar. Jag äter alltid det eller våfflor med hjortonsylt när jag är här uppe. Herregud vad fil är godare än yoghurt, tycker ni inte? Jag tycker om det sura i smaken.

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan satte jag mig här och läste igenom halva boken. På söndag är sista gången som jag kan peta i texten. Sedan stängs allt. Jag försöker läsa långsamt och anteckna allt jag hittar. Men ska jag vara ärlig så har jag läst den så många gånger nu att det lätt blir att ögonen liksom snabbläser för att komma igenom alla 400 sidor. Det blev en tjock bok som jag hade som mål. Det är hela mitt liv i en bok.

Efter det drog vi på oss vandringskläderna och vandrade i 2,5 timma innan vi tog en paus och åkte upp till Toppstugan där vi åt lunch. Jag åt renskav med potatismos, herregud så gott det är.

Copyright 2021. All rights reserved.

På eftermiddagen hade vi två möten. Sedan träffade Paul två kompisar som också är här uppe, men jag körde tillbaka till hotellet för att läsa andra halvan av boken. Nu väntar jag in killarna och sedan ska vi ut och äta här i byn. Idre har en massa bra restauranger.

Jag blir så lugn och glad över att vara här uppe. Jag gjorde nyss mina tacksamhets-övningar (de ser olika ut varje dag) och dagens tankar var dessa. ”Jag är tacksam över att mina barn är friska och att dom är glada över att de ska få ett syskon på sin pappas sida”. ”Jag är tacksam över att få älska Paul”. ”Jag är tacksam över att jag får besöka så fina platser på denna jord. Idre är ett av dom”.

Det var dagens tre. Klura gärna på era!

Vi hörs imorgon!

21

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00