ANNONS
Integritet på Tailsweep

Upp till Idre

/

Idag har jag inte gjort så mycket än att ha varit på ett möte och sedan bilat upp till Idre med Paul. Vi har ju som sagt en kul grej här uppe. Jag packade ner väldigt mycket utomhusplagg, vandringskängor och bra skalkläder. Jag tog faktiskt med mig en dunjacka också men det var nog till överdrift. Det var inte alls så kallt när jag klev ut ur bilen för en stund sedan.

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi lyssnade på P1 dokumentär sista timman innan vi var framme och då hörde vi ett avsnitt  som hette ”Spökjägarna” (tror jag). Det var dumt gjort för det blev otroligt läskigt att köra i mörkret, helt ensam på vägen. Tur att Paul var med. Fy. Nu har vi i alla fall checkat in på Pernilla Wiberg hotell. Idre känns som hemma, det är vårt tredje besök i år och vi ska tillbaka hit redan i november för en annan sak. Jag får förklara senare helt enkelt. Paul duschar just nu och när han kommer tillbaka ska vi se The Office. Jag vet inte hur många gånger som jag har sett om hela serien men jag kan inte tröttna. Det är helt omöjligt. Missa den inte! Kram.

15

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00