ANNONS

Meditativ matlagning

/

Idag har varit en lugn tisdag. Jag åt lunch med Filip som jobbar på Bindefeld AB. Han är min press och PR-ansvarig för min bok. Vi gick igenom hösten, det blir verkligen intensivt men roliga dagar. Att vara press & PR-ansvarig innebär att han bokar upp alla intervjuer, går igenom frågorna och ser till att intervjuaren håller sig till frågorna. Det kan lätt bli så att en journalist svävar iväg till saker och ting man inte vill prata om och då är det skönt att slippa säga ifrån själv. När det gäller ISABELLA kommer jag att få prata om många jobbiga ämnen dock så det är bara att ställa in sig på tuffa intervjuer.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi åt på Brillo idag. Sedan mötte jag upp Paul för att han ville ha sällskap för att göra några ärenden. Tillexempel så besökte vi plantagen för att köpa större växter till hans terass inför plåtningen av hans hus.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Tröja från New House, kjol från Max Mara och klackar från Mango. De har så bra budget-skor.

Skärmavbild 2021-09-14 kl. 20.55.28

Dessa är mina vardagsklackar, 399 kronor!

Det blev så himla fint väder! Vi var hemma vid sju och då hoppade Paul ner i poolen för att simma (han simmar varje dag) och jag lagade mat. Ikväll blev det vietnamesisk tacos (gick efter recept). Ni vet vad jag tycker om matlagning men då måste jag berätta en sak. Jag har äntligen kommit till de stadie i livet då jag tycker att det är meditativt att laga mat. Hur sjukt är inte det! Jag är så tacksam över känslan för det gör ju vardagen betydligt roligare. Nu ska jag ta en dusch och läsa! Stor kram på er.

25
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00