ANNONS

Isblond nyans

/

I samarbete med Löwengrip Beauty 

Mitt hår får alltid en varmare ton ett par veckor efter att jag varit hos frisören – inte minst nu under sommaren när solen ligger på. Jag använder alltid Löwengrips silversserie Blonde Perfection för att få till en perfekt kall, isblond nyans igen. Blonde Perfection innehåller violetta pigment som effektivt och omedelbart neutraliserar gula toner och ger en glansig finish.

Blonde Perfection består av Silver Shampoo, Silver Conditioner och Silver Hair Mask som är en intensivt återfuktande hårinpackning med violetta pigment.

Skärmavbild 2021-09-14 kl. 20.32.09
Skärmavbild 2021-09-14 kl. 20.32.17

Många silverprodukter sliter på håret och är dessutom väldigt starka, det tål inte min känsliga hårbotten. Med Blonde Perfection får jag till en perfekt kall nyans helt utan slitage! Serien bygger på samma återfuktande formula som Löwengrips bästsäljande serie Long Lasting. Precis som Long Lasting ger Blonde Perfection en färgbevarande effekt och förlänger känslan av nytvättat hår. 

Testa denna serie om du vill ha ett kallare blont hår med produkter som återfuktar håret istället för att slita på det.

I samarbete med Löwengrip Beauty 

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00