ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sättning

/

Jag jobbar hemifrån idag, eller de gör jag väl de flesta dagar eftersom jag inte har något kontor att gå till – Men jag har inga möten idag så jag lufsar runt i mysplagg. Jag ska träna idag och gå på middag ikväll thats it. Barnen är lämnade till skolan och nu väntar en pappavecka. Barnen är så olika när de ska säga hejdå, Sally ska långkramas men Gillis säger snabbt ”hejdå” och kilar iväg över skolgården. I vanliga fall är han en väldigt kram:ig kille så jag tror nog att det är de lättaste sättet för honom att säga hejdå. Utdragna hejdå är ju tuffare.

Mitt schema är ju väldigt lugnt och har varit de senaste 1,5 åren. Jag har skrivit en bok, gjort samarbeten, rest, tränat (golf, padel och gym) och träffat vänner. I början fick jag en smärre panik av det eftersom jag är så van att ha ett hektiskt liv men nu har jag kommit in i det. Jag åker och handlar på dagen, läser en bok, äter långlunch själv. Jag har blivit som en pensionär som blir stressad över att ha tre grejer per dag. Det är så sjukt hur snabbt man vänjer sig med ”ledighet”.

Copyright 2021. All rights reserved.

Min bok har åkt på sättning vilket innebär att den läggs upp som en bok så att man ser hur den ser ut, tex hur alla rader ligger och sidor. När jag får tillbaka den efter det kan jag bara småputsa på den.

Ni vet väl att ni kan förhandsbeställa den här!

Jag ser verkligen fram emot att ge ut den. Boken blev faktiskt en helt annan bok än vad jag hade tänkt mig när Rebecka och jag började skriva. Vi har liksom ”live-skrivit” fram tills nu (från november förra året) så det har hänt mycket i mig mentalt under tiden. Boken fick ett annat slut än vad jag hade väntat. Ni kommer att förstå när ni läser.

Nu ska jag först gå igenom mina kommande press-dagar, det är SÅ mycket intervjuer som väntar men det är bara roligt. Jag hade egentligen trott att jag kunde resa iväg under hösten och endast ha en pressvecka när boken skulle släppas men det är intervjuer varje vecka i princip tills att boken komme ut. Sjukt! Men jag är glad över intresset såklart. Efter det väntar läsning fram till ett.

Kram!

18
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00