ANNONS

Måndagsmiddag

/

Jag brukar gå och föna håret innan jag ska iväg på en middag eller något annat speciellt. Det är så skönt att få håret schamponerat och den där fantastiska hårbottensmassagen. Håret brukar hålla fint i tre dagar. Jag har turen som inte svettas speciellt mycket av mig  är jag tränar så jag brukar bara köra i lite torrschampo om det blir fett. Ikväll så träffade jag Pauls kusin och hennes man på en middag på Sturehof. Sturehof är verkligen en klassiker, har ni inte varit där så gå dit om ni är på besök i Stockholm. Andra trevliga ställen är Hillenberg och Teatergrillen.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with al4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sett från Soft Goat

Jag var på plats redan en halvtimma innan alla kom. Jag tycker att det är SÅ mysigt att beställa in ett glas vin och ha egentid och bara spana på människor. Hur som helst så blev det en supertrevlig kväll, alla i Pauls släkt är vettiga människor. Jag är glad över att ha fått en bonusfamilj. Om vi skulle gifta oss någon gång (vilket vi kommer) kommer vi få ha ett stort bröllop för det är så många i Pauls släkt. I min släkt är vi få, farfar, morfar och farmor är döda. Sedan har jag bara två kusiner. Ja ja, det behöver ju inte direkt vara jämt. Det skulle vara omöjligt för min del. Först behövs dock ett frieri, sedan kan jag få bli en bridezilla!

Kram!

22

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00