Avskyr jeans

Idag har vi varit i Vasaparken och lekt. Dock prickade vi in världens regnskur, vi försökte skydda oss under ett träd men det gick ingen vidare. När vi sprang mot bilen så var det som översvämningar längs trottoaren i våra skor var dyngblöta när vi satt oss i bilen. Det blev inte bättre av att Gillis halkade i leran så jag fick tvätta hela baksätet när vi kom hem. Gah. Jaja, barnen tyckte att det var en rolig händelse.

Dagens söndags-outfit. Kashmir-tröja från Lisa Yang, jeans från Citizens of Humanity och skor från Flattered. Jag är faktiskt inte bekväm i jeans, jag tycker mest om kjolar eller kostymbyxor. Jag har kämpat med olika jeansmodeller, stuprör, momjeans, raka, flare och nu bootcut. Jag tror att boot cut är min favorit just nu.

Copyright 2021. All rights reserved.

Påväg mot Vasaparken så kilade vi förbi Mellqvist, dom har så gott kaffe och goda bullar. Vi köpte med oss fika och gick till parken.

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag flyttade ju in till stan när jag gick i mellanstadiet och då var det Vasaparken som jag och min lillebror lekte i. Därför är det så roligt när jag kan vara där med mina barn.

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi kom hem vid fyra och då gjorde Gillis och jag läxor. Det är mycket läxor nu när de går i tvåan, faktiskt ganska stor skillnad. De ska läsa långt, öva på att skriva meningar, göra matteläxor och att öva på lära sig klockan via datorn. För att skryta om mitt barn så läser han redan texterna på tv:n när vi ser film på engelska. Han brås faktiskt på mig där som började läsa väldigt mycket i tidig ålder. Jag är så stolt!

Jag lagade köttfärsås och pasta till middag, efter det gick vi över till våra närmsta grannar över på fika. Sally leker mycket med de två döttrarna som bor där vilket är jättekul. Nu ska vi förbereda oss inför imorgon, duscha, packa väskan etc. Vi hörs imorgon! Kram!