ANNONS
Integritet på Tailsweep

Först till kvarn imorgon!

/

Jag har suttit framför datorn i stort sätt hela dagen. Boken går till tryck alldeles snart och jag lusläser allt in i det sista. Tänk att mina 30 år är samlade i en bok. Allt som har hänt. Alla sanningar. ALLT. Det känns så läskigt att avslöja allt. Imorgon kommer jag att visa er omslaget och då kommer ni att kunna förbeställa boken med en signatur från mig. Det finns inte så många så det är först till kvarn.

Jag hoppas att ni kommer att tycka om den <3

Nu ska jag lusläsa vidare innan jag ska iväg på en middag, en killkompis till mig från Schweiz är på besök så Paul och jag ska ta med honom ut. Vi hörs imorgon när jag visar boken!

Kram

20
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00