ANNONS

Bygga ut!

/

Idag har varit en härlig dag. Det började med att jag var hos Emelie som är min frisör. Jag har ju som ni vet inga extensions längre samt så har vi slutat bleka sedan ett bra tag tillbaka (vi färgar bara, det går eftersom jag är så ljus i mig själv) och nu märker jag resultatet:

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

… Ett långt och friskt hår! Jag underhåller håret med hårinpackning en gång i veckan samt så låter jag håret självtorka så mycket som jag bara kan och låter det vara naturligt. När håret väl stylas så är jag noga med värmeskydd.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

.. När jag kom hem lockade jag håret på denna lilla tjej! Sally har alltid haft page men nu har hon valt att spara ut. Hon kunde inte hantera ett långt hår när hon var yngre men nu är Sally bättre på att borsta det varje dag, ha det i fläta när hon sover och i helst i tofs när hon är i skolan. Jag tycker att hennes färg är så fin.

Utöver frisören så har jag tränat och så har vi haft en byggnadsfirma här. Jag vill nämligen bygga ut mitt hus. Idag är det 180 kvm plus 90 kvm stor källare med tvättstuga, vinkällare och gästrum. Planen är att bygga ut det 30 kvm på varje våning, alltså 90 kvm extra. Mitt bygglov går ut snart så planen är att sätta igång snart. Väldigt roligt. Jag tänker mig att renovera nu, sälja om 1-2 år och då köpa ett hus tillsammans med Paul (han bor ju här). Jag köpte huset för 17 miljoner och den senaste värderingen är 20 miljoner. Lägger jag 2-3 miljoner på renovering så får jag nog tillbaka det dubbla om marknaden ser ut som den gör just nu. Det vet man såklart inte. Men jag tror inte på en stor risk långsiktigt här på Lidingö.

Ni får veta mer om bygget när jag är i gång :- )

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När kvällen kom smygande bytte hela familjen om till lite tjusigare kläder och så gick vi ut och åt middag på Laventura. Jag tycker att det är viktigt att hitta på roliga saker när vädret är så deppigt.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag åt Vitello Tonnato till förrätt och grillad spetskål till varmrätt. Paul och jag delade på en tiramisu till efterrätt. Vi kom hem vid nio och då satte Paul på filmen Tintin och efter det har vi hängt i soffan. Jag har en intervju att läsa igenom men sedan ska jag sova.

Vi hörs imorgon! Kram.

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00