Tillbaka i Sthlm

Det är inte lätt att läsa för barnen när boken avbryts hela tiden med olika berättelser från skolan. Men jag älskar det, för ofta när man frågar vid hämtning om hur dagen har varit får man bara ett ”bra” svar. Det är på kvällen när man ligger i sängen med en bok som alla historier väller fram. Det är så kul att lyssna. Det handlar om vem som varit dum, vem som sitter vid vilka platser i klassrummet, vem hen lekte med på rasten samt vem som är kär i vem. Nu är jag uppdaterad kring alla som händer i barnens klassrum!

Det är ju det som är tråkigt när man har barnen på halvtid, jag missar  ju så mycket av det som händer i deras vardag. Det är tur att dom har en telefon för då kan vi ringa varje dag men det blir ändå inte samma sak. Sängstunderna är den bästa stunden för att lirka ut information.

Vad har jag gjort idag då? Jo jag började morgonen med att träna. Det blev ett överkroppspass idag, tungt men väldigt roligt. Efter det handlade jag, kom hem duschade och så kom Mikaela hem till mig. För att göra min fin inför en live-sändning. Jag skulle nämligen hålla i Meds apotek shoppingkväll via Instagram tillsammans med Löwengrip. Om man beställde under tiden som vi sände live och bodde i Stockholms innerstad så skulle man få alla produkter samma kväll. Det är helt otroligt hur e-handeln utvecklas.

Copyright 2021. All rights reserved.

Här står jag och säljer produkter! Nu sover barnen och jag har haft en lång procedur i badrummet. Min hud kändes helt i obalans efter allt resande så jag använde en djuprengörande tvätt, en massa aha/bha syror (löwengrip har en bra serie som heter Advanced skin Care) och nu sitter jag med en sheet mask med hyaluronsyra i. Hoppas att det gör susen. Märken som är bra utöver Löwengrip är Paulas choice, spana in dom. Jag mixar mycket mellan märkena.

Vi hörs imorgon! Kram.