ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mot Schweiz!

/

God morgon!

I ett betalt samarbete med My Switzerland så kommer vi åka till Schweiz i sex dagar för att visa upp landet och framför allt staden Andermatt. Det ska bli så roligt! Jag blev så glad när jag fick frågan eftersom jag älskar landet. Jag pluggade där till och från för tio år sedan. Det blev skidturer till Zermatt då men inte till Andermatt. Denna gång blir det många vandringar, härligt hotellbesök på The Chedi och bra restauranger är inbokade. Ni får följa med under veckans gång helt enkelt!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nu väntar vi på flyget på Arlandas VIP-avdelning. Vi flyger med Swiss airline. Det bästa med det flygbolaget är chokladbiten man får :- )

47
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00