Viktiga avtal

Sommardagarna kom ju tillbaka! Jag har i alla fall bestämt mig för att augusti är en sommarmånad så det blir shorts, poolbad och båtturer. Och det var precis det vi gjorde igår, vi drog ut med båten och åt middag på vårt stammishak som heter Holmen. Det är en båtsträcka som tar 4o minuter så det är precis lagom tycker vi.

PAUL SUNDVIK

Jag hade på mig en tröja från J. Lindeberg och shorts från Zara. Jag älskar att klä mig i helvitt.

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag tog fram denna väska igår, en Valextra. Den är perfekt nu i brytpunkten mellan sommar och hösten. Det fungerar både till sommarplagg men även en mer höstig outfit senare.

Copyright 2021. All rights reserved.

Men på båten blev det en annan väska.

Copyright 2021. All rights reserved.

Barnens favoritplats

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Två av tre favoriter.

Idag var skolan stängd och jag hade en massa möten som väntade angående nya bolaget som jag startar med Paul. Först tänkte jag ta med barnen men sedan frågade en gammal granne (som också har barn i Gillis och Sallys klasser) om barnen ville följa med på Gröna Lund. Vilken tur att det blev så! Det är alltid svårt att boka om när man är fem upptagna personer som ska samlas. Vi pratade bland annat om Pauls och mitt aktieägaravtal, vad händer om vi skulle separera, hur löser vi ut varandra etc. Sedan bad jag också om ett samboavtal (Paul säljer ju sitt hus nu och bor hos mig sedan ett år tillbaka). Det är lika bra att ha allt på plats. Vissa tycker att avtal är onödigt, att man bara ska lita på varandra. Men man vet ju aldrig. Det är ju bara dumt att inte ha diskuterat igenom allt som kan hända.

Copyright 2021. All rights reserved.

Min egna Harry Potter. Paul slog i huvudet.

Och på tal om Harry Potter så väntar andra halvan av andra filmen ikväll. Vi har laddat upp med popcorn, chips och Holiday-dipp. Precis den dippen jag åt som barn på fredagarna. Den är ju så god!

Kram.