ANNONS

Bröllopsklänning

/

Jag fick frågan på Instagram imorse vilken typ av bröllopsklänning jag hade valt om jag hade gift mig nu. Jag tycker att denna är väldigt fin:

DAF05332-4F60-4901-BD50-8D6FBF9C4689

Det måste vara en väldigt klassisk klänning som känns lika fin nu som om 50 år. Jag vill inte ha någon spets för det hade jag förra gången.Paul och jag kan inte riktigt bestämma oss om det ska bli barn eller bröllop först. Allt är lite pausat tills boken är utgiven och bolaget är lanserat i slutet av detta år/början på nästa. Efter det kan vi ta oss tid och tänka. Vi vill ju båda. Men inget behöver stressas fram. Den dagen bröllopet sker så kommer det antagligen bli väldigt stort, Paul har så stor släkt och mycket vänner så vi kommer liksom inte under 100 gäster. Säkert fler. Men det känns roligt, mitt första bröllop var ju väldigt ”litet”. Vi var 47 personer. Vi har hittat en plats i Sverige där vi gärna skulle vilja vara. Det kändes bara rätt vid första ögonkastet. Det roliga var att det var Paul som utbrast det.

Det tycker jag var lite fint.

Åh, nu ska jag pinteresta bröllop innan jag somnar bara för att det är kul. Jag kommer med några idéer imorgon till er bara för skoj skull ” såhär hade jag valt om jag hade gjort det nu”.

Sov så gott!

29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00