ANNONS

Trogir

/

Idag var det här paret promenadredo:

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi tog oss till Krka, som är ett naturreservat. Där fanns ett vattenfall som vi ville spana in:

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Otroligt häftigt och definitivt värt besöket. Vi gick nog i två timmar inne i det vackra reservatet. Dock fanns det en stor skylt om att det fanns 19 olika ormarter så det gällde att passa sig och stampa i marken, fy. Vi klarade oss i alla fall! Ormar kan vara det äckligaste jag vet.

När vi var klara i Krka (de verkligen ogilla vokaler i Kroatien) så bilade vi ytterligare ett timma ner till staden Trogir. Trogir ligger en kvart från flygplatsen så det kändes bra att komma hit eftersom vi flyger imorgon vid elva. Vi checkade in på ett fantastiskt fin hotell som heter Brown beach. En liten större variant av ett boutiquehotell. Jag älskar verkligen byggnaden!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Superfint. Vid nio så åt vi mitt inne i gamla stan.   Alla dessa små städer längs kusten är så söta. Nu kom vi tillbaka till rummet och jag ska svara på några mail innan jag ska sova. Imorgon flyger vi hem, dessa fem dagar i Kroatien gick fort. Men då har vi ändå hunnit med en hel del.

Imorgon får jag äntligen träffa barnen!

Kram.

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00