ANNONS

Nära Slovenien

/

Idag började Paul och jag dagen med en hike. Vi bor ju redan uppe bergen, i Buje (norra Kroatien). Så vi tog bilen bort bara tio minuter till en promenadled. Vi gick i 1,5 igenom en supervacker natur. Vi kom fram till en liten by som heter Groznjan. Det är en konstnärsby så överallt var det små ateljén och butiker. Vi åt pizzalunch med världens utsikt, sedan promenerade vi hem till hotellet igen. Vi började gå vid tolv och kom tillbaka vid fem så verkligen en härlig utflykt. Kroatien är verkligen mer än bara ett turkost vackert hav, området här nära Slovenien är himla fint, värt ett besök.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Table for two… När vi kom tillbaka så bytte vi om till badkläder och gick ner till poolen. Jag har fått tillbaka boken från min redaktör så jag måste gå igenom hela igen. Snart fyra hundra sidor… Men jag är verkligen stolt över den. Jag tror faktiskt att ni kommer att gilla boken. Jag tror att utgivningsdatumet är 25 november men man kommer att kunna förbeställa den innan.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

”Biffen” är faktiskt en vattenmelon som kocken har stekt. Otroligt gott. Jag måste testa själv. Paul och jag firade vår 14 månaders dag ikväll. Tiden med honom går så fort och långsamt på samma gång. Veckorna fladdrar förbi men samtidigt gör vi så mycket att det känns som att våra dagar går långsamt för vi hinner så mycket. Vi kom till rummet redan vid nio, skönt med en tidig middag för en gångs skull så efter det har jag legat och läst boken. Jag är halvvägs nu.

Men nu väntar en serie, kram!

14
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00