ANNONS

Kroatien imorgon

/

Hallå på er!

Idag har vi haft en hemmadag med barnen, de ville bada i poolen och äta glass så det är det vi har gjort i princip. Samt tagit express PCR-test för Paul och jag åker till Kroatien imorgon. Vi har också kollat på ”Klassen” på SVT. Det är barnens favoritprogram just nu, eller mer kanske Sallys. Den handlar om tonåringar i en klass. Sally är väldigt mycket för att verka äldre. Hon frågar mycket om saker som stora tjejer gör/har. Som mens till exempel. Hon vill även sminka sig och klä sig i coola plagg, utsvängda jeans etc. Gillis är nästan likadan, håret ska vara på ett visst sätt varje dag och kläderna får bara vara mörka. Det är kul att dom testar. Jag och Odd frågade när de ville börja på fritids och bådade svarade att de ville börja på måndag. Sally börjar ju förskoleklass så hon är så peppad. De har haft sju veckors sommarlov så de går ingen nöd på dom att börja andra veckan i augusti. Jag såg att många klagade över att barnen började tidigt. Jag håller på att starta ett nytt bolag så jag behöver arbetstiden dessutom.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens look och dagens parfym. Jo malone, fig & lotus flower. Den doftar lite speciellt men jag kände för denna idag. Den får följa med på resan alla fall. Jag brukar ha med en dagparfym och en kvällsparfym som är lite tyngre. Hemma har jag säkert tjugo dofter som jag gillar. Jag gillar söta, pudriga och kvinnliga dofter. De får inte vara för blommiga eller för maskulina. Blanche från Byredo är ett litet tips :- )

Det blir i alla fall Kroatien imorgon. Jag har aldrig varit där så det ska bli roligt. Paul och jag har ju möjlighet att resa iväg varannan vecka så vi passar på att göra det. Vi ska kliva upp tidigt imorgon så jag ska lägga mig och sova strax. Vi hörs när jag är framme på hotellet imorgon!

119

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00