ANNONS
Integritet på Tailsweep

Utflykt

/

Vi åkte på en utflykt idag till ön Grinda som ligger i skärgården. Vi åt långlunch på värdshuset i tre timmar (!), vi hann med båda yatsy och schack. Barnen kan hur alla gubbar går nu så det är roligt att spela med dom. Efter alla spel tog vi en långpromenad (på en timma, sedan lessnar dom) runt på ön och hälsade på alla djur längs vägen. Grisarna blev dagens favorit. Det var inte jättebra väder, när vi åkte båt spöregnade det. Stackars Paul fick stå och köra båten medan vi andra gick ner. Tur var så hade han regnkläder. Men när  vi hade ätit klart hade det slutat regna tack och lov. Grinda är en liten mysig ö. Nästa gång sover vi över!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Imorgon skulle jag vilja åka till ön Birka (?), ni vet den där Vikingabyn. Jag var där med min klass är jag var liten och jag minns det fortfarande. Dock är det lite knepigt att ta sig dit med Pauls båt, man måste slussa och allt. Det går ju att åka med Strömma kanal också.

Får får helt enkelt se. Om inte imorgon så en annan gång. Imorgon är sista dagen med barnen, jag får alltid ont i magen kvällen innan. Då vet jag att det är sista natten och sedan dröjer det en vecka. Barnveckorna går alltid snabbare än barnfria veckor. Varför är det så? När barnen är lämnade väntar en road trip för mig och Paul. Det blir mysigt. Det blir alltid lättare att vara ifrån barnen när jag gör andra saker. Hade jag bara suttit hemma hade det känts fruktansvärt. Det är knepigt det där med att vara skild. Men barnen har aldrig lidit av det tack och lov.

28
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00