ANNONS

Sommarlovet snart över

/

Efter fyra dagar på Pauls mamma lantställe bestämde vi oss för att åka in mot stan igen, eller rättare sagt Lidingö. Vi bytte bara snabbt om hemma och tog med oss varma kläder. Sedan hämtade vi Pauls båt som står vid hans hus, och åkte ut. Hans hus är fortfarande inte sålt än, vi har inte haft tid med plåtning, visning etc och sedan kom sommaren. Men huset kommer ut i höst i alla fall. Hur som helst så åkte vi till vårt stammisställe Holmen som ligger ute i vid Solsidan, Saltsjöbaden. Det tar ca 45 minuter dit båtvägen så det är en rätt så lagom rutt sådär på eftermiddagen. Personalen ställde fram pyssel vid bordet så vi gjorde fina pärlarmband och ritade innan maten kom in.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi kom hem nyss, jag tycker egentligen inte om att barnen lägger sig för sent. Inte senare än tio under sommarlovet, knappt det. Men nu blev det så i och med allt som behövdes fixas med båten. Imorgon har jag en liten plan för barnen, jag berättar mer senare. Jag är så glad att vi har dom tills tisdag kväll för Odd är bortrest(vi byter i vanliga fall på måndagar).

Sedan har Paul och jag en ny resa som väntar men denna gång kan vi ta oss runt med bilen. Det blir kul.

Nästa gång barnen kommer tillbaka till oss är nästa måndag, den 9e och då börjar de fritids (!). Det här sommarlovet svischade förbi. Som tur är ju inte sommaren över så vi kan hitta på en massa roliga saker ändå. Gillis älskar ju att fiska till exempel. Jag tycker att dom fick ett fint lov med en massa utomhusaktiviteter. Väldigt lite mobilsurf vilket var målet. Och så blev det.

Båda barnen längtar efter skolan, Gillis ser fram emot tvåan och Sally förskoleklass. Häftigt!

Nu ska Paul och jag se på serier från sängen från hans ipad. Jag brukar alltid ta av mig linserna på kvällen och ligga och kisa med det ögat som är översynt (skärmen är så nära) men nu har jag nya glasögon så det är befriande att kunna se en skärm med båda ögonen. Egentligen kan jag ju ha linserna när vi kollar på serien men jag sommar alltid och då glömmer jag att linserna sitter i. Hur som helst, god natt på er!

43

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00