ANNONS

Kräftskiva

/

Idag har det varit kräftskiva på Pauls mammas lantställe med Pauls styvfar, bror och hans familj. De har tre barn, något äldre än Gillis och Sally och dom leker så bra ihop. Snacka om drömmen att få springa runt här, fem barn och busa och vara uppe sent. Det är ju sånt där man minns livet ut. Jag och Paul var även uppe hos Pauls kusin som bor granne och tog en drink tidigare idag. Det är kul att Paul har en så stor släkt, snart har jag träffat alla. Efter kräftskivan blev det schackspel, äldsta barnet (13) samt Sally mot Pauls bror. Barnen vann, heja!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag älskar kräftor men jag har inte lärt mig att äta magen än… Egentligen kanske sista juli är tidigt att äta kräftor men det känns som att det har ändrats lite, att man nu kan äta kräftor året om. Eller hur? Vad har vi gjort mer idag då? Jag har läst, badat och ätit. Verkligen lugna dagar. Därför blir inlägget så kort idag, hoppas att ni också har haft en fin lördag. Stor kram på er!

15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00