ANNONS
Integritet på Tailsweep

Landet

/

Imorse vid nio när jag vaknade hörde jag hur det slamrades nere i köket. Jag kilade ner för trappan och där stod två barn och ”bakade”. De gjorde varsin chokladsmet som vi senare stoppade in i ugnen. Jag tror inte blandningen blev så god för ingen av barnen ville äta av det.

… Det är väl själva bakandet som är kul. Barnen får baka, pyssla och bygga kojor hur mycket dom vill hemma, bara dom städar städar upp. Vid lunchtid så åkte vi ut till Pauls mammas lantställe i skärgården, vi badade massor.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter middagen spelade vi först Den försvunna diamanten och sedan körde vi frågesport. Väldigt roligt. Vi alla älskar spel. Men hittills så finns det inget roligare än monopol tycker jag. Vid halv tio läste jag en bok för Gillis och Sally och nu håller dom på att sova, om de inte redan sover.

Nu sover dom själva en hel natt , nattar sig själva och går upp och gör frukost själva. Men tänk att det skulle ta sju år för en hel första natt i egen säng utan uppvak! Tänk om jag hade vetat de när dom föddes, fy det hade varit tufft.

Allt blir lättare när barnen blir äldre! Men ändå blir man sugen på en trea. Vi får se när de sker, kanske nästa år. Spännande helt klart!

72
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00