ANNONS

Tremezzo / Como

/

Vi fick igår veta att vår flight blev inställd på grund av strejk på Linate flygplats, istället för att åka på måndag så blev det tisdag istället. Då bestämde sig Paul och jag för att åka till Comosjön och hänga här i två dagar. Vi tog in på ett fantastiskt hotell som heter Grand Hotel Tremezzo. Ska ni åka till Comosjön så rekommenderar jag området Tremezzo samt Bellagio. Men från Tremezzo är det bara en färja på fem minuter över till Bellagio. Vi kom fram sent igår, vid elva på kvällen. Men det är tur att italienarna äter sent för hotellet ena restaurang hade fortfarande öppet. Vi tittade på Start Up innan vi somnade vid två. Vi har verkligen vänt på dygnet här borta. Jag som vanligtvis somnar innan tio när jag inte har jobb att göra.

Imorgon väntade frukost i världens pampigaste rum:,

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Visst var buffén vacker? Jag åt av allt kändes det som. Så gott. Efter frukosten åkte vi över till Bellagio för att ta en promenad och senare äta lunch. Eftermiddagen spenderades vid hotellets pool tills det började regna. Jag började läsa Alkemeisten, jag har helt missat den boken.

188BC140-9170-49C4-9168-464FBE74546E
Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Såhär har jag sett ut idag:

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Klänning från Sandro. Nu väntar en sen middag igen. Imorgon flyger vi hem! Äntligen så ska jag få träffa mina barn. Som jag har längtat!

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00