ANNONS

Dolomiterna

/

Igår började vi bila uppåt från Gardasjön. Vi gjorde ett lunchstopp i norra Gardasjön i en stad som heter som heter Malcesine (rekommenderas!). Sedan fortsatte vi upp mot Dolomiterna, alltså högst upp i Italien. Dolomiterna är italienska alperna. Både Paul och jag älskar alp-miljö på sommaren, den slår faktiskt vintertid. Det är så otroligt vackert och pampigt och man ser miljön bättre såhär. Luften är helt otrolig. Vi kom dock fram vid sex så vi hann inte promenera runt så mycket. Men vi checkade in på ett coolt hotell som heter Alpin Dolomites. Ena delen av hotellet är helt runt. Finns på bilden nedan. Coolt med en sådan design mitt bland bergen. Vi bytte om och gick till ett av hotellets restauranger och åt pizza. Vi hade inte ätit det på hela veckan. Pizza i Italien är bäst men det måste vara på ett bra ställe så att botten och osten blir sådär perfekt.

FEE7F756-DB83-4CD3-A9F8-BD45D9900FD6
Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag sov som en stock i denna luft. Nu ska vi dock gå ner och äta frukost, sedan blir det hike:ing. Jag ska försöka ta några fina bilder.

Kram

34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00