ANNONS

Gardasjön

/

Igår var Paul och jag ute i Iseo och åt middag. Den lilla staden vid sjön är så mysig. Hela Iseo rekommenderas verkligen! Det är en sjö som är mindre än Como och Garda men absolut lika fin. Vi åt på ett tjusigt ställe som hotellet rekommenderade fast egentligen ville vi bara ha en varsin pizza. Det får bli nästa gång!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Min älskade. Andra sommaren med dig.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Idag började vi dagen med att ta en färja till ön Monte Isola. Vi strosade runt och åt lunch, en massa fisk. Sedan var det dags att åka en timma vidare med bilen, nämligen till Gardasjön! Vi var där förra året men nu tog vi ett hotell på andra sidan sjön. Nämligen i Bardolino. Jag valde ett hotell som låg högt uppe i berget med utsikt över sjön. Jag fångade aldrig vyn på bild så jag får viss er imorgon istället. Så fint.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Hotellet heter Quercia Belvedere Relais. Det är bara sex fina rum och hotellet är alldeles underbart. Jag rekommenderar det starkt. Bardolino som stad tycker jag var för turistiskt men det är värt att åka hit för hotellets skull. Imorgon ska vi på utflykt till Verona, det är bara en halvtimmes bilfärd dit, det ser jag fram emot!

Hoppas att ni mår bra :- )

32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00