ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lake Iseo

/

Nu så är vi framme vid sjön Iseo som ligger nära Milano. Supersmidigt att ta sig hit, hotellet vi bort på heter Araba och är ett mysigt hotell vid sjön. Det första vi gjorde när vi kom hit var att beställa varsin pizza och sedan badade vi och jag läste fram tills nu på kvällen. Det är, som precis vid alla sjöar här, SÅ vackert.

Här är utsikten från rummet:

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Bilder från vårt hotell. Resten av veckan är rätt oklar, vi bokar bara ett natt i taget och så får vi se vad vi känner för. Paul är lika spontan som jag är vilket är skönt. Jag skulle gärna besöka Verona. Har ni tips i Norra Italien så är det bara att säga till. Mitt bästa Italientips är Comosjön. Det är den vackraste plats jag har sett i hela mitt liv. Åk dit om ni får möjlighet. Jag började förresten läsa en ny bok idag, ”den sista flickan”. Handlar om en flicka som blir kidnappad och såld av ISIS. Hemsk men bra. Nu ska vi byta om och cykla iväg till lilla staden för att äta middag. Jag är sugen på vongole! Stor kram. 

32

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00