ANNONS

Gå ned för ett berg

/

Idag var en knepigare dag, vi hörde att den gröna leden skulle vara en cykelled som passade alla men när vi hade åkt upp med liften högst upp på bergstoppen och skulle ta oss ner vad det  alldeles för svårt för barnen (och även mig). Det slutade med att vi fick leda cyklarna hela vägen ned. Paul fick i ofta bära Sallys cykel. Vi kunde ha tagit liften ned men vi hade redan påbörjat vägen ned och vi ville ge det ett försök men det var idiotiskt. Hur som helst, det tog sin lilla tid. Men innan nedfarten hann vi äta lunch uppe på Toppstugan i Idre. Det är så mysigt där och utsikten är fantastiskt. Vi kom hem vid fyra och då var vi helt slut, alla låg och vilade en stund innan vi gick iväg på middag. Barnen köpte fredagsgodis när de väntade på maten. Ica låg tvärs över torget så de gick dit själva med mitt kort. När vi kom tillbaka till stugan blev det mys framför tv:n igen såsom alla kvällar. Sally tappade en tand nyss så hon är superglad och stolt. Tyvärr har Paul och jag inga kontanter på oss (!) så vi sa att Tandfen inte var här i Idre utan i Stockholm. Jag tror att hon gick på det faktiskt.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Imorgon har vi bett delikatessbutiken om att göra en picknick-lunch till oss, vi ska ut på en lättare dagsrunda med barnen. Det ska bli kul!

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00