ANNONS

Ren överallt!

/

Det är renar överallt här! Helt otroligt. Jag trodde att vi hade tur som fick se en ren på nära håll men så insåg vi idag att dom går på gatorna här i byn och dom är överallt. Så roligt! Vi har haft en kul tisdag. Vi började med höghöjdsbanan som var väldigt läskig. Barnen fixade den utan problem men jag hade ben som darrade. Jag fick hela tiden tänka att ”om barnen klarar detta så gör jag också det”. Puh. Jag fixade det i alla fall. Barnen älskade det men jag kände nog – Inte igen. Men jag är höjdrädd.

Efter banan så åkte vi direkt till Burusjön för att bada, folk har sagt att vattnet skulle vara kallt där men det var säkert 20 grader så det gick ju jättebra. Vi badade länge och åt kexchoklad som picknick. När vi kom hem bytte vi om och gick till Vildmarksnäset och åt älghamburgare till middag. Gott! Nu är det mys framför soffan.

Processed with VSCO with e7 preset

PAUL SUNDVIK

C890BAFE-A3EB-4CE4-876E-8964AE0C3450
Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


En rolig lekplats. Nu ska jag ta en dusch!

Kram

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00