ANNONS

Handy man

/

Det är alltid en märklig känsla när man står och gör något vardagligt såsom att tvätta och så tänker man på att man faktiskt vaknade upp i Aten samma dag. Vi landade i Stockholm vid 14.00 och då åkte vi hem till min mamma som hade kvar några av barnens kläder hemma hos sig. Vi tog en kaffe innan Paul och jag åkte mot stan igen. Vi körde förbi en Tex Mex-restaurang på Gärdet och åt en snabb middag innan det blev en liten frukost-handling. Vi åker ju till Idre imorgon så det blir att tvätta upp en massa kläder ikväll. Klantiga jag råkade nyss dra sönder handtaget på tvättmaskinen… Gah.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag fick panik eftersom tvätten inte gick att ta ut men sedan hämtade Paul ett verktyg och klickade upp locket. Skönt att ha en man hemma … Jag är så dålig på att hantera verktyg men det blir ju så när man har sluppit ett helt liv. Det har liksom fallit på mannens lott hemma. Nu ska jag fortsätta att tvätta och packa barnens kläder.

Vi åker imorgon eftermiddag (i samband med att vi hämtar barnen från Odd). På förmiddagen ska jag fixa mina naglar och fransar här hemma. Sedan behöver jag köpa myggspray, jag kan tänka mig att det är mycket mygg i Idre. Det ska verkligen bli kul att se Idre under sommaren. Det väntar cykling, vandring, höghöjdsbana och så ska vi fiska. Superkul!

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00