ANNONS
Integritet på Tailsweep

Mot smögen

/

Vi är på väg till Smögen! Eller vi har inte kommit iväg än för Paul packar fortfarande. Jag är supersnabb på att lägga ner allting. Jag testar allt först och gör outfits som jag sedan lägger ner. När jag redan har bestämt vad jag ska ha på mig varje dag så blir det inte så mycket onödigt. Jag brukar bara slänga ner ett par jeans, tjocktröja och en extra skjorta för säkerhets skull. Paul däremot är en virrvelvind och allt blir kaos. Vår deadline att komma iväg är tio men jag ljög och sa nio. Nu är klockan strax över nio och han är långt ifrån klar. Jag visste det! Det går ju inte att ändra på en person så det gäller att vara smart och hitta på en annan tid.

Just det! Jag var ju hos mediet igår. Det var inte mycket som stämde vilket var trist. Jag bestämde mig när jag gick därifrån att jag ska undvika dessa typer av människor igen. De är säkert fantastiska människor, det är inte det men jag har landat i att jag inte tror på sådant.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Just det, tack för alla träningstips. Jag fick råd om en massa bra appar så nu ska jag verkligen hålla i träningen i sommar. Jag vet att jag mår så mycket bättre när jag gör det. Förhoppningsvis hittar vi också några Padel-banor också. Det är ju så himla kul att spela.

Vi hörs i Smögen! Stor kram

16
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00