ANNONS
Integritet på Tailsweep

Medium och sommarträning

/

Jag blev precis klar med ett tufft träningspass, så härligt! Jag är faktiskt lite orolig för min träning i sommar. Vi är borta så mycket och jag är SÅ dålig på att träna under semestern. Jag behöver en PT för att liksom orka. Förra sommaren blev det noll träning på två månader men en massa vin och efterrätter jämt. Jag mådde inte alls bra efter dessa semesterveckor. Min plan för denna sommar är att försöka skippa vardagsvinet och tänka att det är okej med ett glas på helgerna och inte varje dag. Sedan hålla i promenaderna. Jag funderar även på att köpa ett träningsband för jag har förstått att man verkligen kan träna hela kroppen med det. Egentligen kan man ju göra allt med sin egen vikt så egentligen finns det inga ursäkter. Jag får försöka tänka att det inte ska bli en sådan uppförsbacke när jag kommer tillbaka i höst. Hur tänker ni med er sommarträning?

PAUL SUNDVIK

Vet ni vad jag ska göra nu?! Jag ska gå till ett medium. Det kom fram en kvinna till mig på gatan och började prata med mig, hon sa att hon hade saker att säga till mig.

Jag var SÅ skeptisk. Men så sa hon saker som ingen annan vet så jag tänker att jag ger henne en chans. Himla spännande! Jag uppdaterar er senare : – )

42

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00