ANNONS

Bada hela dagen

/

Våra gäster stannade här hela söndagen också. Väldigt mysigt! Nu har de precis åkt efter middagen och barnen sitter och pysslar, Paul borstar bort sand från bryggan och jag sitter och jobbar. Jag har legat i vattnet större delen av dagen. Det var 22 grader så det var riktigt skönt. Vi hade köpt med oss havstvål och schampoo så jag tvättade håret utomhus.

Det är befriande.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det blev även ett glas kallt chablis i solen på eftermiddagen. Utsikten är inte helt fel. Pauls mammas lantställe är verkligen fint. Vi stannar här tills imorgon och sedan väntar Båstad och Torekov senare i veckan för midsommarfirande. Nu ska jag läsa och det är dags för barnen att byta om till pyjamas och gå och lägga sig strax.

Kram!

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00