ANNONS

Ny klocka!

/

Idag har jag struttat runt på möten runt om i stan på förmiddagen och på eftermiddagen så satt jag med Rebecka och skrev på boken. Vi har skrivit 500 000 tecken nu vilket är ungefär 350 boksidor. Det börjar bli en bok!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens outfit, min första designväska som jag köpte fick ut och lufta sig lite.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag har en ny klocka! En Omega Aqua Terra med diamanter runt om. Den är så fin! Kul att kunna variera sig lite. Efter att vi hade plockat barnen så åkte vi och hämtade ut en Jaguar. Jag har nämligen ett samarbete med dom framöver. Så himla roligt, vi älskade den direkt. Därefter blev det middag hela gänget längs ute på Lidingö.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Glad pojkvän och glada barn. Jag älskar min lilla familj. Imorgon går Sally sin sista förskoledag (herregud!) och sedan flyttar vi ut till Pauls mammas lantställe fram till på måndag. Det ska bli väldigt härligt!

Kram på er.

49

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00