ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sista veckan för barnen

/

Idag har varit en bra dag. Jag har fotat ett samarbete, haft ett teams-möte gällande ett annat samarbete. Jag har tränat med min PT Boris och så var vi ute med båten på eftermiddagen för att äta middag i skärgården. Barnen tycker att det är så roligt att få åka ut med båten, det är verkligen en lyx att Paul har den. Pauls båt ligger vid en brygga vid hans hus här på Lidingö så det är smidigt att ta sig ut. Vi bor hos mig men han har fortfarande inte sålt sitt hus, värdena på hus ökar hela tiden så han vill ha kvar det ett tag till. Det är ingen stress.

Jag bar en topp från Chiquelle idag:

Copyright 2021. All rights reserved.

Och shorts från Bondelid. Solglasögonen kommer ifrån Chloé.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Det var ett så himla fint ljus ute när vi skulle hem. Barnen fick somna lite senare men det gör inget för denna vecka är barnens sista innan sommarlovet. Gillis slutar redan imorgon för hans fritids är stängt på fredag och Sally slutar från sin förskola på fredag. Trots att det är roligt att hon börjar i förskoleklass så är det sorgligt att lämna förskolan. Hon har gått där sedan hon var ett år och jag älskar personalen. Jag kommer att sakna förskolan mycket. Det som är bra är att hennes närmsta vänner börjar i samma klass som henne efter sommarlovet. Det känns tryggt. Och så har hon ju Gillis där. Min första chock när Gillis skulle börja förskoleklass i en skola, var att det inte fanns något stängsel runt. Inte för att mina barn skulle dra iväg, de är alldeles för lydiga för det. Men ändå! Så stort!

Sally har väntat länge på förskoleklassen så det kommer att bli hur bra som helst. Och tänk att Gillis börjar 2:an, vad hände!

Nu väntar The rain på Netflix! Kram

20

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00