ANNONS

Tre favoriter

/

Ännu en dag som inte går till historien, jag har mest varit hemma och haft två teamsmöten och suttit med kapitel som kommit tillbaka från förlaget, alltså deras feedback. Men mer än så har det inte varit. Och istället för att tjata om det så tänkte jag ge er några skönhetstips!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det är ju midsommar nästa vecka (jag ska till Båstad med Paul) och då vill jag ha lite färg på kroppen, jag har testat många brun utan sol genom åren och denna tycker jag är bäst. Man får en sån himla fin färg av den. Det är ett skum som du applicerar på kroppen och smörjer in som en body lotion, superenkelt. Den kladdar inte heller efter. Jag brukar smörja in och gå och lägga mig efter, det fungerar hur bra som helst och sängen blir inte brun. Dessutom passar den oss som har känslig hud, det är inte lätt att hitta. Ni hittar den här.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Denna produkt var det faktiskt en av er som tipsade mig om. Jag använde den massor i Portugal. Det är en ansiktsmist med SPF i som du kan använda över smink. Jag smörjer alltid in mig med SPF på morgonen men under dagen så bättrar jag sällan på eftersom jag har smink på mig, men nu kan jag alltså göra det.

Hur bra som helst!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

… Och sist ut är detta löspuder från Laura Mercier. Varför jag älskar denna är för att den är utjämnade på huden. Min acneärr syns mindre när jag har pudret på mig. Dessutom håller den sminket på plats hela dagen. Så himla bra.

Ni hittar den här. 

Nu ska jag lata mig och steka på (fryst) pyttipanna till middag, med ägg och rödbetor blir det faktiskt väldigt gott. Kram

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00