ANNONS

Sista dagen

/

God morgon på er!

Vi började spela vid nio igår. Det är så bra att ha Daniel med mig för att han lär mig och justerar mig hela tiden så att jag ska bli bättre. Det gör golfen roligare. Golf är en väldigt svår sport som man bara måste nöta tills det sitter. Sedan lossnar det. Antingen älskar man det eller så tycker man inte om det alls. Är du nyfiken över vår resa i höst så maila daniel@sveagolf.com. Du kan komma utan att ha hållit en klubba tidigare, hos oss tar du grönt kort!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Topp till tå i J. Lindeberg.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När det var dags för lunch vid ett-tiden så åkte vi in till Cascais som är den staden som hotellresorten ligger fem minuter ifrån. Det är så vackert där! Det är värt att komma hit på semester oavsett om man spelar golf eller inte.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi letade upp en vinbar som Daniel hade besökt innan..

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

.. Och där hittade jag viner med mitt egna namn (notera att jag står bakom baren, vi blev lite kompisar med personalen efter en fyra timmars lunch). Vi drack faktiskt det och det var supergott.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Dulce de leche och kokos-glass

Processed with VSCO with 2 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi kom hem sju från stan så det var bara att byta om för middag. Det blev Montemar, ett härligt fiskställe längs kusten.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Krabbröra – helgens stora favorit

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Selfie från en bar vi hamnade på efteråt

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det blev till och med nattklubb eftersom allt stänger 01 här i Cascais (de har lägre smittspridning). Herregud så länge sedan det var man stod och dansade till hög musik. Jag hade verkligen saknat det märkte jag och då är jag ingen klubb-tjej för fem öre. Hur som helst, jag måste verkligen tacka Joao (hotellägaren) för en fantastisk helg, vi har hängt alla måltider ihop sedan i torsdags. Vi har planerat resan i höst i detalj och det kommer bli grymt. Nu väntar packning, frukost och golf innan vi flyger hem vid fyra! Stor kram på er.

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00