ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sommarfavoriter i skönhetsväg

/

I samarbete med LöwengripSommarvärmen är äntligen här och jag vill därför passa på att dela mina skönhetsfavoriter från Löwengrip med er. Som ni vet älskar jag doft och tycker att det är så roligt att variera mina dofter efter säsong. Hur härligt är det inte att knyta an sin favoritdoft till ett fint sommarminne? En riktig favorit i doftväg just nu är faktiskt en deodorant – nämligen Löwengrips nya Trust Me – Deodorant! Trust Me – Deodorant har en otroligt somrig doft av persika och granatäpple. Subtilt fruktig men ändå fräsch och exklusiv.

Skärmavbild 2021-06-10 kl. 23.20.40

Jag brukar varva denna med Löwengrips klassiska Count On Me – Deodorant,  som har en mer sofistikerad doft av lotus och alpinblomma. Om ni tycker om Count On Me – Deodorant kommer ni älska Trust Me – Deodorant, som har en precis lika effektiv formula som ger ett långvarigt skydd mot svett. Båda två är effektiva antiperspiranter som innehåller andra generationens sheanöt, vilket mjukgör och återfuktar känslig hud.

Skärmavbild 2021-06-10 kl. 23.20.51
Skärmavbild 2021-06-10 kl. 23.21.02

En annan Löwengrip-klassiker (som jag faktiskt använder året om!) som är extra härlig nu under försommaren är Luminous Bronze – Self-Tan Drops.  Dessa brun-utan-sol-droppar ger en superfin lyster och en perfekt gyllenbrun nyans. Fungerar fint att använda även för oss som har haft problem med huden då de inte täpper igen huden och inte heller ger finnar. Viktigt att poängtera då många andra BUS-produkter tyvärr har en tendens att just täppa till huden. Om ni vill testa mina sommarfavoriter kan ni just nu göra det till 20% rabatt på Lowengrip.com med kod SOMMAR20. Ni får dessutom en extra gåva på köpet. Happy shopping!

I samarbete med Löwengrip 

15

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00