ANNONS

Dag och kvälls-outfit

/

Idag har jag burit två olika outfits:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

En dags-outfit bestående av en skjorta från Nathalie Schuterman, kjol från Stylein, skor härifrån, väska från Chanel och brillor från Chloé.

Processed with VSCO with 2 preset

PAUL SUNDVIK

Sedan skulle vi iväg ikväll på middag med en blivande kollega och hennes man. Jag tog på mig en body från Wolford, kjol från Stylein…

Processed with VSCO with 2 preset

PAUL SUNDVIK

.. Och skor härifrån. Vi åt på Laventura som är en av mina favoritrestauranger i Stockholm. Vi satt i 3,5 timma och pratade, himla kul. Det är häftigt när en ny person kommer in i ens liv och man känner hur väl det klickar från dag ett. Hur som helst, det har varit en lugn dag, jobb med nya bolaget hela förmiddagen, träning, lunch med Sheila, jag fixade brynen och så hade jag ett zoom-möte på eftermiddagen. Nu borde jag egentligen packa till Portugal imorgon men jag orkar inte så jag kliver upp extra tidigt och packar imorgon istället. Vi åker till Arlanda vid tio så det är gott om tid på morgonen. Det ska bli härligt att komma iväg, jag har en riktig res-abstinens. Dessutom har jag aldrig varit i Portugal tidigare så det blir roligt.

Vi hörs imorgon när jag är på plats! Kram.

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00