ANNONS

Test, check!

/

Idag har varit en bra dag, jag började morgonen med att ta ett PCR express-test tillsammans med Daniel som jag ska resa med på torsdag (min golftränare). Det är inte så roligt att stoppa in den där pinnen så långt i näsan men man får andas de få sekunderna som de rotar runt, usch. Nu är det klart i alla fall så vi är res-bara på torsdag, så härligt! Efter näs-testet så mötte jag min fina släkting Isolina för en långlunch på Sturehof, vi satt i tre och en halv timma och tog igen allt vi har missat i varandras liv.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan kilade jag förbi NK och köpte en present till Pauls systerdotter som tog studenten idag, vi var förbi studentmottagningen och det var så roligt att se hennes glädje.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul sa att jag inte får lägga upp den här bilden men han läser ändå inte min blogg så jag gör det ändå. ”Mitt skärp har åkt ut”. Ser ni ens vad han menar? När vi var klara mötte vi upp några vänner för en drink och sedan åt vi middag på Berns asiatiska. Så gott!

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Denna bok håller jag på att läsa nu, jag läste inte så länge igår för att Paul ville se The Rain på Netflix (så bra) men ikväll blir det en längre stund. Förresten så kommer jag inte att kunna sova inatt för under hela förmiddagen imorgon så går jag igenom med mitt nya team, alla skisser inför produktion av mitt nya bolag. Jag har hittat så duktiga människor som jag förhoppningsvis kommer att jobba med. Ingenting är klart än men känns allt rätt så trycker jag på knappen imorgon och då är jag igång. Igen. 12e bolaget (på 14 år) here I come!

48
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00