ANNONS
Integritet på Tailsweep

Portugal i helgen

/

Idag har varit en aktiv dag, eller i alla fall på eftermiddagen. Första halvan handlade om att lämna barn och ha teams-möten. Resterande dag väntade ett gympass och sedan en timma padel med Paul och vår tränare. Vi var helt slut efteråt, men herregud så kul det är.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det är en rolig vecka som väntar, dels fortsätter jag jobba på med mit nya bolag. Jag har bett en mönsterdesigner rita fram sakerna som jag vill producera och känns allt bra så går skisserna till fabrik. Så spännande! Det här är något som jag har drömt om länge. På torsdag åker min golftränare och jag till Portugal! Det ska bli underbart. Vi ska förbereda inför golfresan som vi håller i höst. Förhandla pris med hotellet etc. Men sedan ser jag fram emot att gå golfa intensivt. Nu ska jag påbörja en ny bok, barnen är hos Odd så då blir det alltid mera lästid för mig på kvällarna. Stor kram.

9
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00