ANNONS

Ett år idag!

/

Idag var det ett år sedan Paul och jag träffades för första gången. Vi satt i hans båt i störtregn och båten höll på att få motorstopp. Vi stannade vid en båtmack på Lidingö sent på kvällen och köpte kaffe och marabou och stod och pratade i evigheter, ingen vill säga hejdå. Vi hängde konstant och blev tillsammans efter två veckor. Det har verkligen varit den roligaste året i mitt liv. Vi har varit ifrån varandra två dygn av 365. Han är en fantastisk människa. Trygg, rolig, sund, snäll. Han är stabil och jag behöver det. Jag kan både luta mig mot honom i alla lägen men också få pepp och att han hejar på mig.

Jag ser fram emot ett långt liv med älskade Paul, det kommer aldrig vara tråkigt. För vi är likadana, alltid myror i brallan. Vi vill alltid iväg och upptäcka nya saker, mata vår kreativitet med inspiration. Jag är glad att jag har hittat någon som honom, som låter mig få flyga högt.

Processed with VSCO with e7 preset

PAUL SUNDVIK

Här var vi på skogspromenad med barnen igår. Min klänning är härifrån.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Skjorta (här) och jeansshorts (här). Nu är vi hemma på Lidingö igen men ska strax iväg med båten för att åka iväg och äta middag. Som sagt.. Myror i brallan. Tur att barnen bara tycker att det är roligt att vi gör saker utomhus. Hur som helst, nu väntar ytterligare ett år med Paul.

12 månader med fler äventyr!

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00