ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Sommargarderob

/

Hej på er! Idag har jag varit på språng mellan möten, shopping och träning. Jag lyfte tungt idag vilket jag älskar. Jag var inne på Twist & Tango för att kika på sommarplagg:

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Denna skjorta kommer bli mitt favoritplagg i sommar. Bara att slänga på sig så ser man snygg ut på en gång, perfekt vid stranden eller lunchen med ett par flats till, strandväska och stora solbrillor. Även mina låga klackar är ifrån Twist & Tango. Jag köper nästan alltid låga klackar för då kan jag ha dom på mig hela dagarna. Jag går väldigt sällan i helt platta skor. Jag tycker att hållningen blir så mycket bättre med några centimeter upp.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag fyllde på med deras bästa baslinnen som jag i princip har till allting. Jag valde även en vit kjol i skinn-imitation.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan hittade jag världens finaste jeansshorts. De satt inte tajt runt magen eller runt låren som många andra modeller kan göra. Utan jag kände mig superfin i dom. Perfekt i skärgården i sommar på båten. Nu är jag kittad med fina badplagg sedan tidigare, flera par shorts, några linneskjortor som jag brukar ha till allt, jag har köpt några klänningar från Adoore och så har jag beställt fina sommarskor från Flattered. Garderoben är helt sommarredo! Nu saknar jag bara ett bra solskydd i form av en mist som går att ha ovanför smink. Jag brukar ha en färgad dagkräm på sommaren som har SPF i sig (plus puder och rouge) men jag vill kunna bättra på SPF:n under dagen ovan på make upen.

Förresten, det kom ut ett nytt avsnitt med mig och Alexander Pärleros i Framgångspodden idag, ni hittar den där poddar finns :- ) 

16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00