ANNONS

Görvälns slott

/

Idag åkte vi till Görvälns slott (alltid så himla svårstavat). Jag har varit här flera gånger med jobbet för det är så himla mysigt. Vi har haft plåtningar här, haft konferens och jag spelade in ett avsnitt av min tidigare you tube-satsning (den hette A quest for success men den blev ingen succé). Vi checkade in i ett superfint rum och gjorde oss ordning direkt för middag. Maten var riktigt bra. Efter middagen så bytte vi om igen till enklare kläder och tog en kvällspromenad längs vattnet. Så himla fint.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with dog1 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with dog1 preset

PAUL SUNDVIK


Min kjol och topp är ifrån MQ Marqet och skor från Arket. Perfekt sommar-outfit. Nu ska vi krypa ner i sängen och se serien ”The rain”. Vi såg ett avsnitt igår och den verkar faktiskt bra!

Kram

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00