ANNONS
Integritet på Tailsweep

Glamping

/

Idag har varit en rätt lugn och lite halvtrist dag. Eller den var rolig halva dagen och tråkig resterande timmar. Jag besökte frisören = roligt, shoppade sommarplagg på Nathalie Schuterman = roligt och åt lunch med Sheila på Riche = roligt. Men sedan väntade fyra timmar i bil med Paul. Han skulle göra ärenden inför hans husförsäljning. Vi besökte badrumsställen, köpte gasol, små vita stenar till altanen, någon köksbutik etc. Han blev liksom aldrig klar. Från 15.30-19.30 satt jag i bilen. Jaja, ibland så får man ställa upp och vara sällskap. Hade det varit tvärtom hade Paul följt med utan något gnäll alls så jag kanske måste sluta tänka egoistiskt.

Copyright 2021. All rights reserved.


Älskar min kjol från Jil Sander. Jag köpte en massa fina plagg från samma märke, det har kommit att bli en favorit. Jag köpte en längre kjol i beiget ”skinn”, superfint. Samt bodys från Jil Sander som är fint att ha till allt egentligen. Jag och Sheila ska glampa på måndag, alltså campa fast glamourös camping. Jag är lite nervös för hela tältboendet men det ska bli mysigt.

Jag har dock inte frågat kring hur man går på toaletten så det får vi se… Hur som helst, det blir mysigt att dricka vin och snacksa framför en brasa i naturen med min bästa vän.

Har någon av er varit på glamping?

49

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00